ICT Diensten

Uw ICT gedeeltelijk of volledig uitbesteden, wij kunnen uw software en hardware beheren.

Bel nu met Wouter
06-30514795

Van stekker tot server!

Iedereen heeft een werkplek nodig. Of u nu een vast bureau of een flexplek hebt. Ongeacht of u op kantoor zit, thuis of onderweg bent. Uw werkplek moet werken voor u, speciaal voor u ingericht zijn. Zonder rompslomp. U moet erop kunnen vertrouwen dat u zonder problemen uw werk kunt uitvoeren. Wij kunnen u helpen met oplossingen voor werkplekbeheer en systeembeheer, zodat alles altijd werkt en data veilig opgeslagen zijn. Wij geven u een advies op maat voor een werkplek van stekker tot server voor u.

Wat leveren wij?

Werkplekbeheer

Ondersteuning en beheer van de hardware en software per werkplek. Uw werknemers kunnen met hun vragen altijd bij ons terecht. En uiteraard zorgen wij ervoor dat uw software en hardware altijd up-to-date is, voorzien van een back-up en een goede beveiliging. 

Systeembeheer

Wij kunnen ook uw volledige IT systeem beheren en onderhouden. Het maakt niet uit of u slechts een klein netwerk heeft of een volledig serverpark inclusief routers, switches en/of firewalls. Wij kunnen het beheer en onderhoud overnemen, toegespitst op uw situatie.  

Monitoring op afstand

Met onze remote monitoring tool kunnen we op afstand de werkplekken en servers proactief monitoren. Zonder dat u het merkt, ondernemen wij al actie, indien nodig. Mocht er zich toch een fout voordoen, dan gaan we na de melding gelijk aan de slag. Wij kunnen eenvoudig uw werkplek op afstand overnemen en zo support aanbieden.

Antivirus beveiliging

Het is essentieel om uw werkplekken en servers goed te beveiligen. Wij bieden verschillende antivirus beveiligingsmogelijkheden aan, zodat uw gegevens veilig zijn.  

Antispam

Wij kunnen uw mailstroom filteren op ongewenste (spam) berichten met behulp van een online spam platform. Hiermee worden spam-berichten tegengehouden. Ook berichten met een virus of ransomware maken geen kans meer. 

Cloud diensten

Uw gegevens veilig en centraal opgeslagen en toegankelijk vanaf verschillende apparaten. Lees meer