Wie zijn wij?

Betrouwbaar, groeiend en maatschappelijk betrokken.

Bel nu met Wouter
06-30514795

Wie zijn wij

Corporate IP is in 2007 opgestart door Wouter van Embden en met de jaren gegroeid tot een gezonde onderneming met tevreden en loyale klanten. Wij werken vanuit een mooi gelegen pand in Soest en op locatie bij de klant. Onze ambitie is om professionele ICT dienstverlening te leveren aan bestaande en nieuwe klanten. Kwaliteit, vertrouwen en betrokkenheid staan daarbij voorop. We zijn aangesloten bij het gerenommeerde waarborg kenmerk NLdigital.

Corporate IP richt zich op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.

Maatschappelijke betrokkenheid

Corporate IP heeft verschillende medewerkers in dienst met een arbeidsbeperking. Wij geloven in de talenten van onze medewerkers en bieden een optimale werkomgeving zodat ook zij goed kunnen functioneren in het arbeidsproces. Daarnaast streven we naar zo duurzaam mogelijk ondernemen via een papierloze kantoor, optimaal gebruik van digitale middelen en aanschaf van elektrische auto’s. 

Ons team

In een hecht team werken we met veel plezier samen aan het maken van oplossingen voor onze opdrachtgevers. Inclusiviteit is belangrijk voor ons; wij geloven in kansen en kijken vooral naar wat iemand goed kan, en niet naar wat hij of zij eventueel niet kan. We hebben een grote sociale betrokkenheid en nemen daarin graag onze verantwoordelijkheid. Daarom is het voor ons niet meer dan logisch dat er in ons team ook mensen met een beperking werkzaam zijn.

Sergio

Sergio

Project Manager

Bartjan

Bartjan

Support medewerker

Marijn

Marijn

Support medewerker

Harald

Harald

Software ontwikkelaar

Jimmy

Jimmy

Software ontwikkelaar

Luke

Luke

Software ontwikkelaar

Linda

Linda

Secretaresse

Cynthia

Cynthia

Secretaresse

Leonie

Leonie

Marketing en Communicatie

Michel

Michel

Facilitair medewerker

Wouter

Wouter

Directeur

Rob

Rob

Directeur

Werken bij Corporate IP

Binnen Corporate IP staan we voor een open en eerlijke werkcultuur. Onze mensen staan centraal, we denken in mogelijkheden. Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen is bij ons zeker mogelijk. Door de prachtige, rustige locatie bieden wij een prikkelarme werkomgeving, ideaal voor een optimale concentratie en creativiteit bij de ontwikkeling van onze software.

Corporate IP is continue op zoek naar nieuw enthousiast talent. Kijk bij vacatures of neem contact met ons op.

Stage Software Developer

Ben jij een proactieve, nieuwsgierige en nauwkeurige scholier, die graag in een klein en gezellig team zou willen werken?

Stage Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een klein ICT bedrijf met veel groeiambities?