Cloud

Uw gegevens veilig en centraal opgeslagen en toegankelijk vanaf verschillende apparaten.

Wat leveren wij?

Hosted Exchange

Met deze Cloud service is uw mail altijd up-to-date op zowel uw mobiel, iPad/tablet en laptop. U bent altijd en overal bereikbaar op één of meerdere apparaten. Indien u meerdere mailboxen heeft, kunt u agenda’s en contactpersonen onderling delen en bekijken. Kortom, hiermee heeft u veel gemak en vrijheid en altijd de juiste gegevens bij de hand. Wij bieden deze Cloud service voor een vast bedrag per maand aan in combinatie met onze antivirus en antispam services.

Hosted Online Back-up

Bescherm uw belangrijke data gemakkelijk met een Hosted Online Backup. Uw gegevens worden dan bij ons opgeslagen in de Cloud. Op een afgesproken frequentie maken wij een back-up, zodat geen essentiële klant, leverancier of financiële gegevens verloren gaan.    

(Virtuele) Werkplekken

Wilt u van waar dan ook in de wereld toegang tot uw werkplek? Via de virtuele werkplek heeft u daarvoor alleen een internet verbinding nodig. Bent u veel onderweg, dan is dit de ideale oplossing om veilig, snel en accuraat de bedrijfsgegevens op zak te hebben. Dit is mogelijk vanaf één werkplek. Heeft u meerdere werkplekken dan kunnen wij, afgestemd op uw wensen en eisen, een volledig schaalbare dedicated virtuele server aanbieden.  

Bel nu met Wouter
06-30514795