“Uiteindelijk kwam ik via Google bij Wouter van Corporate IP terecht, en hij had meteen een oplossing voor ons. Ik ben ontzettend blij dat we met hem in zee zijn gegaan.” – Saldo Administraties & Belastingadvies

22 september 2023 – Sonja Schuurman FA RBc van Saldo Administraties & Belastingadvies vertelt over hoe Corporate IP heeft geholpen met het migreren van hun Access applicatie naar Microsoft 365.

We zijn onlangs in augustus overgestapt naar een cloud netwerk in plaats van ons oude lokale netwerk. We stonden voor een probleem, want onze op maat geschreven uren registratie in Access applicatie werkte niet meer in de nieuwe Microsoft 365 cloud omgeving. Eerst raadpleegden we een andere Access-expert, maar die zei dat ons systeem verouderd was. Het migreren zou duizenden euro’s kosten wat niet haalbaar was.

Als noodgedwongen oplossing ben ik begonnen met het gebruik van het urenregistratieprogramma TimeChimp, maar daar zaten allerlei functies bij die we helemaal niet nodig hadden. Het gaf me steeds meer zorgen dat we onze vertrouwde urenregistratie in Access niet meer konden gebruiken en dat ik daarvoor hoge maandelijkse abonnement kosten zou moeten gaan betalen. Dus besloot ik verder te zoeken naar een andere specialist op dit gebied.

Sonja Schuurman

“Ik zou Corporate IP van harte aanbevelen, omdat ze snel reageren op hulpvragen. Ze begrijpen snel wat er moet gebeuren en ondernemen direct actie.”

Uiteindelijk kwam ik via Google bij Wouter van Corporate IP terecht, en hij had meteen een oplossing voor ons. Ik ben ontzettend blij dat we met hem in zee zijn gegaan. Hij heeft onze urenregistratie applicatie in Access aangepast en buiten de Cloud de data gezet van Access, zodat het perfect in ons Microsoft 365 cloud netwerk past. Bovendien was deze oplossing veel voordeliger dan wat de andere Access-specialist ons had voorgesteld. Dat was een aangename verrassing! We zijn er allemaal erg tevreden mee.

Het andere pakket zou ons namelijk iedere maand geld kosten terwijl we onze Access-applicatie al 33 jaar gebruiken en alleen wat onderhoudskosten hebben. Wij hebben eigenlijk een aversie tegen nieuwe abonnementen, we hebben er al genoeg. We zijn dus heel blij met de maatwerkoplossing die Corporate IP ons bood. Het enige nadeel van een maatwerk oplossing is dat je daar wel hulp bij nodig hebt van echte Microsoft Access specialisten en dat gaat onze vakkennis te buiten. Wij houden ons liever bezig met fiscale zaken.

De samenwerking met Corporate IP verloopt erg soepel. We krijgen voortdurend feedback over wat er is gedaan, waar ze aan werken en wat er binnenkort te verwachten is. We hebben veel contact met Wouter, wat erg prettig is. Maar omdat hij ook erg druk is, heeft hij geregeld dat zijn collega’s ons kunnen helpen met vragen, zodat we niet volledig afhankelijk zijn van één persoon. Ik zou Corporate IP van harte aanbevelen, omdat ze snel reageren op hulpvragen. Ze begrijpen snel wat er moet gebeuren en ondernemen direct actie.

Sonja Schuurman FA RBc is Belastingadviseur én eigenaar van Saldo Administraties & Belastingadvies samen met Max van der Heijden FA. Al meer dan 30 jaar zijn zij de naaste adviseur voor midden en kleinbedrijf van Deurne en verre omstreken. Samen met een team van 7 personen gaat ze voor de hoogste kwaliteit en persoonlijk advies. Ook zit gevestigd op hetzelfde adres: Max Accountants & Belastingadviseurs. Jan van der Heijden AA RB is de eigenaar van dit Accountants- en Belastingadvies kantoor.

www.saldoadministraties.nl

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl