Software

Maatwerksoftware helpt u te innoveren en uw bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Wat leveren wij?

Maatwerksoftware

Wij geloven dat wij met onze maatwerksoftware het beste uit uw bedrijf kunnen halen. Wij kijken kritisch naar uw werkprocessen. Met onze software kunt u uw bedrijfsprocessen verder automatiseren, innoveren en professionaliseren. Handmatige processen worden geautomatiseerd, dubbele handelingen eruit gehaald, wat de kans op fouten vermindert en de kwaliteit van uw dienstverlening verhoogt. We koppelen de nieuwe maatwerksoftware aan eventuele bestaande systemen voor het optimale resultaat, bijvoorbeeld financiƫle pakketsoftware zoals AccountView en Exact.

De juiste keuze...

Ervaren programmeurs

Ons bedrijf heeft diverse software experts en ontwikkelaars in dienst die voor u de optimale oplossing kunnen bedenken, ontwikkelen en ondersteunen.    

Eerlijke samenwerking

We leveren wat we beloven op basis van een open en eerlijke samenwerking. Met regelmatige afstemming en tussentijdse evaluaties streven we ernaar het ontwikkelproces zo optimaal te laten verlopen. Wij houden van korte communicatielijnen wat de samenwerking vereenvoudigd.    

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring maakt dat we snel en accuraat software kunnen ontwikkelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We maken hierbij gebruik van een aantal basismodules, bijvoorbeeld facturatie, planning of registratie, die we flexibel inzetten en aanpassen aan uw wensen.    


Voorbeeld:

Voor een opleidingsinstituut hebben we software ontwikkeld, waarmee zij met een druk op de knop:

  1. cursisten uitnodigen voor een cursus
  2. een brief/mail daarover versturen aan de werkgever
  3. meteen een factuur aan de werkgever versturen. Het aantal handmatige handelingen en fouten is verminderd en ook een snellere facturatie is gerealiseerd.