WIE ZIJN WIJ?

Betrouwbaar, groeiend en maatschappelijk betrokken.

Corporate IP richt zich op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.

Maatwerk software: softwareopmaatgemaakt.nl

ICT diensten of werkplekbeheer: werkplekbeheer.nl

Microsoft Access oplossingen: microsoftaccessexperts.nl

Wie zijn wij

Corporate IP is in 2007 opgestart door Wouter van Embden en met de jaren gegroeid tot een gezonde onderneming met tevreden en loyale klanten. Wij werken vanuit een mooi gelegen pand in Soest en op locatie bij de klant. Onze ambitie is om professionele ICT dienstverlening te leveren aan bestaande en nieuwe klanten. Kwaliteit, vertrouwen en betrokkenheid staan daarbij voorop. We zijn aangesloten bij het gerenommeerde waarborg kenmerk Nederland ICT.

Werken bij Corporate IP

Binnen Corporate IP staan we voor een open en eerlijke werkcultuur. Onze mensen staan centraal, we denken in mogelijkheden. Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen is bij ons zeker mogelijk. Door de prachtige, rustige locatie bieden wij een prikkelarme werkomgeving, ideaal voor een optimale concentratie en creativiteit bij de ontwikkeling van onze software.

Corporate IP is continue op zoek naar nieuw enthousiast talent. Kijk bij vacatures of neem contact met ons op.

Maatschappelijke betrokkenheid

Corporate IP heeft verschillende medewerkers in dienst met een arbeidsbeperking. Wij geloven in de talenten van onze medewerkers en bieden een optimale werkomgeving zodat ook zij goed kunnen functioneren in het arbeidsproces. Daarnaast streven we naar zo duurzaam mogelijk ondernemen via een papierloze kantoor, optimaal gebruik van digitale middelen en aanschaf van elektrische auto's.