“Na wat Google-zoekopdrachten benaderden we verschillende bedrijven, maar Corporate IP was de enige die direct zei: “We kunnen alles voor je regelen.” Dat was precies wat we nodig hadden. Een reis naar Soest later en de samenwerking was een feit.” – Stichting toetsing verzekeraars

9 oktober 2023 – Sonja Verhoef is officemanager bij Stichting toetsing verzekeraars (Stv). Dit is een onafhankelijk keuringsinstituut voor verzekeraars in Nederland. Zij toetsen verzekeraars op naleving van zelfregulering om daarmee de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Zo dragen zij bij aan het bevorderen van een duurzaam vertrouwen van de consument in de verzekeringssector.

Wij toetsen ook verzekeraars en andere instellingen op “het Gouden Oor”. Dit is een prestigieus keurmerk voor klantgerichtheid. Onlangs hebben we ook de certificering ontvangen om audits uit te voeren voor de letselschaderaad, een ander belangrijk keurmerk. Onze klanten variëren sterk, van zakelijke verzekeraars tot medische verzekeraars, letselschadebedrijven, pensioenfondsen, hypothecaire instellingen en schadeverzekeraars.

Sinds juni 2020 werken we nauw samen met Corporate IP. In dat jaar zijn we gestart met een nieuwe manier van toetsen voor het Verbond van Verzekeraars, en dit vereiste een nieuw systeem. In het verleden was ons klantenbestand beheersbaar met een eenvoudige Excel-sheet, maar toen groeiden we plotseling naar meer dan 100 klanten. Dit vereiste een meer geavanceerde oplossing.We maken nu gebruik van een cloudserver, maar wat echt het verschil heeft gemaakt,

Sonja Verhoef

Corporate IP onderscheidt zich door hun vermogen om maatwerk te leveren, en daar zijn we ontzettend tevreden mee. Het is gewoon perfect voor ons.

is het op maat gemaakte reserveringssysteem dat Corporate IP voor ons heeft ontwikkeld. We hadden behoefte aan een systeem waar verzekeraars datums voor onderzoeken konden reserveren en documenten konden toevoegen, gevolgd door de mogelijkheid om rapportages in te zien. Dit was absoluut maatwerk, en hoewel het misschien simpel lijkt, waren we verloren in deze technische wereld.

 

 

Een van de grootste uitdagingen voor ons was om een concreet idee te krijgen van wat we wilden. Het is een continu proces omdat we in de afgelopen drie jaar op manier A toetsten en nu overstappen naar manier B voor de komende vier jaar. Dit kan behoorlijk ingewikkeld zijn, en soms blijkt het uit de opdrachten die we geven. We vragen om aanpassingen die in eerste instantie waren ingesteld op manier A, maar nu moeten worden aangepast naar manier B. We begrijpen dat dit een uitdaging voor Corporate IP is, maar het is ook opwindend. Het feit dat ze deze uitdagingen kunnen aangaan, is echt geweldig.

De samenwerking met Corporate IP verloopt uitzonderlijk goed. Ze staan open voor feedback en zijn geduldig met onze vragen en oplossingen. Hun ondersteuning is snel en efficiënt. Onze enige uitdaging is de technische taal die IT’ers spreken, die voor ons soms abracadabra is. Gelukkig is Wouter onze brug naar die wereld; hij vertaalt het technische jargon naar begrijpelijke taal en heeft een cruciale rol gespeeld in ons communicatievraagstuk.

www.toetsingverzekeraars.nl

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl