“Ik waardeer de klantgerichtheid, vriendelijkheid, korte lijnen, snelle communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding van Corporate IP.” – Me-Creation

07 februari 2024 – Renate Beekman, zelfstandig psycholoog/relatietherapeut bij Therapie Breda: Me-Creation.

Renate Beekman deelt haar recente ervaring met MircosoftAccessExperts. Sinds eind 2023 is ze klant bij Corporate IP. Renate zat met een probleem. Ze gebruikte een op maat gemaakt Access klantbeheersysteem, ooit ontwikkeld door een collega-psycholoog met ICT- ervaring. Echter, door een bug en het ontbreken van follow-up van de ontwikkelaar, liep ze vast. Gelukkig kwam ze via via bij Corporate IP terecht.

Ze werkt met een klantenpakket in een Access-applicatie, dat specifiek op maat is gemaakt. Renate voelde direct een klik met Wouter van Corporate IP. Haar facturen zagen er niet meer netjes uit door de bug, maar Wouter en zijn team hebben dat snel en professioneel hersteld.

Ze overwoog om over te stappen naar een nieuw landelijk programma, maar na een goede risico-inventarisatie besloot ze het maatwerk bij Corporate IP aan te gaan. Renate is zeer tevreden. Veiligheid en 

Renate Beekman

“Ik waardeer de klantgerichtheid, vriendelijkheid, korte lijnen, snelle communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding van Corporate IP. Ik voelde me echt gehoord.”

privacy zijn belangrijk in haar vakgebied, en door deze maatwerk Access applicatie blijft dit gewaarborgd. Het voordeel van maatwerksoftware voor Renate is dat ze niet afhankelijk is van landelijke netwerken en dat ze de privacy van haar cliënten kan waarborgen. Alles blijft veilig en vertrouwd bij haar praktijk in Brabant. Dit geeft Renate de gemoedsrust en de professionele uitstraling die ze nodig heeft voor haar praktijk.

 

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl