“Corporate IP heeft deze behoefte begrepen en ons geholpen om dit vraagstuk op professionele wijze aan te pakken.” – Max Accountants & Belastingadviseurs

22 september 2023 – Jan van der Heijden AA RB van Max Accountants & Belastingadviseurs vertelt over de migratie van de Access database met uren registratie naar Office 365.

Ons bedrijf richt zich op het regionale MKB, met klanten verspreid over heel Nederland, waaronder Amsterdam, Limburg en Utrecht. Onze dienstverlening omvat vele sectoren, zoals de gezondheidszorg, vastgoed, aannemers, schildersbedrijven en bouwtechnische calculatiebureaus, om er maar een paar te noemen. Deze diversiteit weerspiegelt onze brede expertise en flexibiliteit.

Recentelijk zijn we intensief met Corporate IP gaan samenwerken om een passende oplossing te vinden voor ons urenregistratiesysteem. Onze bestaande Access-applicatie bleek niet compatibel te zijn met de nieuwe cloud omgeving. Wij werken samen met een extern ICT bedrijf dat zich bezighoudt met softwarebeheer. Echter het ontbreekt hen aan gespecialiseerde kennis op het gebied van de aanpassing van Access-applicaties. Deze taak is niet zonder uitdagingen door de complexiteit en de noodzaak tot voortdurende ondersteuning, met name bij de overgang naar de cloud. Hierdoor aarzelde ons ICT bedrijf om deze specifieke migratie taak op zich te nemen.

Jan van der Heijden

“Hoewel dit destijds goed heeft gewerkt, wilden we nu een professionele en toekomstbestendige oplossing, onafhankelijk van individuele kennis.”

Na uitgebreid onderzoek hebben wij contact gezocht met Corporate IP, met een zeer specifieke vraag. Kunnen jullie onze uren registratie werkzaam maken voor de Cloud? In het verleden vertrouwden we op de expertise van een bekende die destijds onze Access-applicatie heeft ontwikkeld, zo’n 15 jaar geleden. Corporate IP heeft deze behoefte begrepen en ons geholpen om dit vraagstuk op professionele wijze aan te pakken.

Max Accountants & Belastingadviseurs is een full service dienstverlener op het gebied van accountancy. Naast het voeren van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en de verzorging van de diverse belastingaangiften zijn zij ook het aanspreekpunt voor diverse andere adviesvraagstukken. Het zijn twee bedrijven onder een dak: Max Accountants & Belastingadviseurs en Saldo Administraties & Belastingadvies.

Jan heeft een carrière van circa twee decennia bij Deloitte doorlopen, voordat hij in 2007 de stap zette om zelfstandig te ondernemen. Gedurende deze periode heeft hij zijn expertise aangescherpt door een fiscale opleiding te volgen als RB-adviseur. Hiermee onderscheidt hij zich van andere accountants die doorgaans alleen bedreven zijn in accountancy en minder vertrouwd zijn met fiscale vraagstukken. Deze specialisatie wierp snel zijn vruchten af, wat resulteerde in een mooi deskundig Accountants- en belastingadvies kantoor.

www.maxaccountants.nl

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl