Interview met Ilse Kolsteeg over de diensten en samenwerking met Corporate IP

13 april 2023 – Ilse Kolsteeg is office manager / management assistentente bij TECTUM. Ze vertelt over de software diensten die Corporate IP aan TECTUM levert. Ze zijn al sinds 2007 klant bij Corporate IP.

TECTUM is het opleidingsbedrijf en de collectieve werkgever voor de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. Er worden bbl-vakopleidingen verzorgd, waarbij de deelnemers in dienst zijn van het opleidingsbedrijf. Daarnaast voert TECTUM ieder jaar zo’n 2500 korte cursusdagen uit. Iedereen binnen de bedrijfstak kan worden opgeleid en (bij)geschoold van leerling-dakdekker tot bedrijfsleider (en toekomstig ondernemer).

Corporate IP heeft alle hardware bij TECTUM aangelegd en de software geïnstalleerd voor de vijf vestigingen van TECTUM. Het is voor TECTUM van groot belang dat dit allemaal goed geregeld is. Corporate IP heeft daarnaast een adviserende rol bij allerlei zaken en heeft ons ook vrijblijvend advies gegeven over andere zaken.

Ilse Kolsteeg

“De maatwerksoftware, die Corporate IP speciaal voor ons heeft ontwikkeld, is echt top. Het is onze levensader waar alles in zit”

Het grote voordeel van maatwerksoftware is dat het de foutkans verkleint en de mogelijkheden eindeloos zijn. Niets is te gek en het neemt veel werk uit handen. Je kunt zo’n beetje alles automatiseren en het is altijd uit te breiden. Het is als een grote puzzel waar steeds stukjes bij komen en het is nooit af. Dit is een voordeel, maar het kan ook een uitdaging zijn omdat je soms echt moet puzzelen om de stukjes op de juiste plek te krijgen.

Ilse is erg tevreden over de samenwerking met Corporate IP. De korte lijnen, persoonlijke aanpak en proactieve manier van denken spreekt haar aan. De service is goed en de medewerkers van Corporate IP zijn klantvriendelijk ingesteld. Het enige aandachtspuntje is soms de communicatie, waarbij de terugkoppeling niet altijd snel genoeg komt.

Al met al is Ilse erg tevreden over de diensten die Corporate IP aan TECTUM levert en raadt ze Corporate IP zeker aan bij andere bedrijven.

Ilse sluit af met: “Ben je op zoek naar een bedrijf dat echt met je meedenkt, dat moet je zeker bij Corporate IP zijn. Wouter kan heel goed meedenken met je probleem en heeft vaak een creatieve en passende oplossing”.

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl