“We begonnen steeds meer problemen te ervaren met het functioneren van het Access systeem.” – Centrum Zijnsoriëntatie

5 juni 2023 – Masja Kersten – van Zijnsoriëntatie vertelt over de software diensten die Corporate IP aan Zijnsoriëntatie levert.

“Microsoft Access Experts heeft ons uitstekend ondersteund in een uitdagende situatie. Onze systeembeheerder was verantwoordelijk voor een volledig op maat gemaakt Access-systeem. Na zijn overlijden begonnen we steeds meer problemen te ervaren met het functioneren van het systeem. Op een gegeven moment werden we zelfs geconfronteerd met waarschuwingen dat het systeem binnen enkele dagen zou stoppen als een bepaalde licentie niet werd verlengd. Dit bracht ons in een zorgelijke positie.

Nadat we contact hadden opgenomen met Microsoft Access Experts, reageerde Wouter van Embden van Corporate IP zeer snel. Hij en zijn team boden direct hun deskundige hulp aan. Met grondige kennis van zaken hebben ze het probleem efficiënt en snel opgelost. Bovendien waren ze in staat om ons bestaande systeem als basis te behouden en tegelijkertijd de benodigde aanpassingen te doen. Hierdoor konden we op een duurzame en doeltreffende manier konden blijven werken, zonder dat we volledig opnieuw hoefden te beginnen met een nieuw systeem. Ze dachten actief met ons mee over kosteneffectieve benaderingen. Ook zijn ze erg fijn in contact; vriendelijk, nuchter, kundig, flexibel, hands on en snel. Wij zijn erg goed door ze geholpen.”

Centrum Zijnsoriëntatie

“We begonnen steeds meer problemen te ervaren met het functioneren van het Access systeem.”

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl