“Ondanks dat we nog midden in het proces zitten, kan ik nu al zeggen dat ik zeer tevreden ben met de samenwerking met Corporate IP.” – Bo-rent

2 februari 2024 Jari de Boer, Assistent Manager bij Bo-rent (vooral bekend door autoverhuur), deelt zijn recente ervaringen met Corporate IP. 

Een collega heeft een complexe Access database achtergelaten na zijn vertrek. Hij was 23 jaar bij ons in dienst. Op dat moment hebben we besloten de expertise van Corporate IP in te schakelen. Onze Microsoft Access databases spelen namelijk een cruciale rol bij het beheren van diverse gegevens, variërend van kentekens, personeelsinformatie, financiële administratie tot keuringsdata van zowel verhuurde auto’s als machines.

De omvang van onze databases bleek een uitdaging, en met de hulp van Wouter van Corporate IP hebben we ontdekt dat alles op een geïntegreerde manier is gekoppeld. Momenteel zijn we bezig de structuur te doorgronden, te achterhalen waar mijn collega is begonnen en waar het eindpunt is. Het is als een puzzel voor volwassenen, maar de heldere data zijn van onschatbare waarde om overzicht te behouden.

Jari de Boer

Ondanks dat we nog midden in het proces zitten, ben ik nu al zeer tevreden met de samenwerking met Corporate IP. Wouter denkt actief met ons mee, legt alles rustig uit en is snel en transparant in zijn aanpak.

Wouter heeft ons ondersteund door mee te kijken, diep in de databases te duiken en met updates te komen. We hebben regelmatige meetings om obstakels te overwinnen. Zijn bereidheid om te begrijpen hoe mijn vorige niet-programmeur-collega de database heeft opgebouwd, is bewonderenswaardig. We onderzoeken momenteel de structuur en functionaliteiten, en Wouter is altijd snel beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden.

Wat de samenwerking met Corporate IP aangenaam maakt, is de goede en duidelijke communicatie. Wouter denkt actief met ons mee, neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en is transparant en snel in zijn aanpak. Zijn service is snel en de communicatielijnen zijn kort, wat het proces vlot laat verlopen. Ondanks dat we nog midden in het proces zitten, kan ik nu al zeggen dat ik zeer tevreden ben met de samenwerking met Corporate IP.

www.borent.nl

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl