“Bij Corporate IP staat de klant voorop en klanttevredenheid is hun topprioriteit. Alles moet gewoon werken, en dat is het belangrijkste voor ons.” – NOMI

13 oktober 2023 – Peter van den Maagdenberg, Director Finance bij NOMI Co-packing, vertelt over hun recente ervaringen met Corporate IP. Met meer dan 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is NOMI Co-packing een toonaangevende co-packer die producten van klanten om- of herverpakt tot consumentenproducten, zoals chocoladeletters en paaseieren. Ze maken sinds juli 2023 gebruik van Corporate IP’s diensten, met de nadruk op helpdeskondersteuning.

 

Het probleem begon toen de in-house specialist van NOMI vertrok, die hun Microsoft Access applicaties had ontwikkeld. Ze zaten vast met een verouderd systeem dat ze zelf moesten onderhouden, en problemen begonnen zich op te stapelen. Peter herinnert zich hoe ze bij Corporate IP terechtkwamen: “Ik had een probleem en merkte dat er heel weinig specialisten in de directe omgeving zaten voor dit specifieke probleem. Toen ben ik gaan Googelen en ben ik bij Corporate IP terecht gekomen. Wouter wist meteen wat wij bedoelden en wist meteen te doorgronden waar het probleem zat en heeft direct een oplossing aangedragen.”

De samenwerking met Corporate IP bevalt Peter zeer goed. “Eerst het probleem en dan het geld, er zit kundigheid en laagdrempelig contact bij. Dat zijn zaken die mij erg aanspreken,” zegt hij. Dit is commercieel wel een heel sterk verhaal,” voegt Peter eraan toe.

Peter van den Maagdenberg

“Eerst het probleem en dan het geld, er zit kundigheid en laagdrempelig contact bij. Dat zijn zaken die mij erg aanspreken”

 

De samenwerking met Corporate IP bevalt Peter zeer goed. “Eerst het probleem en dan het geld, er zit kundigheid en laagdrempelig contact bij. Dat zijn zaken die mij erg aanspreken,” zegt hij. Dit is commercieel wel een heel sterk verhaal,” voegt Peter eraan toe.

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.

www.nomi.nl

Microsoft Access Experts is onderdeel van Corporate IP dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd. Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl