Even voorstellen!

Sergio Harnandan

Even voorstellen
Sergio is geboren in geboren in 1985, woont in Zeist  en werkt sinds september 2014 bij Corporate IP als (web-)applicatie-ontwikkelaar. Hij heeft een oogbeschadiging waardoor hij nog maar 5% tot 10% zicht heeft. Desondanks werkt hij 20 uur per week bij Corporate IP en is hij echt een kampioen in schaken voor visueel gehandicapten. Vanaf zijn jeugd beleeft hij al veel plezier aan schaken en hij doet hij regelmatig mee aan toernooien in binnen- en buitenland. Hij is zelfs al een paar keer eerste geworden bij het WK schaken voor visueel beperkten!
Waarom Corporate IP? “We maken vooraf een inschatting van de uren zodat de klant nooit voor verrassingen komt te staan. Corporate IP is kleinschalig, sociaal en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Het is gewoon een hele leuke club om mee én voor te werken! “

Marijn van de Kant

Even voorstellen
Marijn is geboren in 1991, woont in Zeist en hij werkt sinds november 2014 bij Corporate IP als helpdeskmedewerker en systeembeheerder. Hij geeft onder andere support aan klanten met technische problemen, servers installeren, startklaar maken, testen en uiteindelijk plaatsen en natuurlijk ook officieel in gebruik nemen. Hij doet dit gemiddeld 25 uur per week maar wil op termijn graag meer gaan werken.  In zijn vrije tijd drinkt hij graag wat met vrienden, gamen vindt hij ook leuk maar een bord- of kaartspel speelt hij ook graag.
Waarom Corporate IP? “Hier krijg ik de kans om uit te zoeken wat ik leuk vindt. Ik krijg goede begeleiding. Collega’s zijn geduldig en behulpzaam en werken in een klein team vind ik prettig”

Harald Beenakkers

Even voorstellen
Harald is geboren in 1964, woont in Bilthoven en hij is vanaf het eerste uur betrokken bij de oprichting van Corporate IP. Hij werkte al eerder samen met Wouter en is als freelancer werkzaam bij Corporate IP. Hij werkt gemiddeld tussen de 30 en 40 uur per week als programmeur. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Daarnaast is hij erg muzikaal en speelt hij gitaar en piano.
Waarom Corporate IP? “Wij zijn betrouwbaar, klantgericht en denken mee met de klant. Klanten hebben vertrouwen in ons en dat maken wij waar.”

Sander Teunissen

Even voorstellen
Sander is geboren in 1992, woont in Zeist en hij werkt sinds juni 2015 bij Corporate IP als programmeur. Hij werkt 32 uur per week. In zijn vrije tijd L.A.R.P.T hij Live Action RolePlay (letterlijk: levend actie rollenspel). Dit doet hij een paar keer per jaar. Daarnaast houdt hij van gamen en het kaartspel Yu!-Gi!-Oh! is zijn favoriet onder de kaartspelen.
Waarom Corporate IP? “Wij werken hier zeer gestructureerd, komen afspraken na en er heerst een informele sfeer. De locatie is trouwens ook niet verkeerd, die is zeer rustgevend. “

Wouter van Embden

Even voorstellen
Wouter is geboren in 1974, woont in Utrecht en is eigenaar van ICT bedrijf Corporate IP. Hij heeft onder andere 5 jaar als ICT-Manager bij Achmea gewerkt. Eind 2007 is hij voor zichzelf begonnen. De vrijheid van ondernemerschap en de goede relatie met de klanten, spreken hem enorm aan.
In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn gezin en hij wandelt graag.